ΙΝΚΑ: “Όχι άλλα ψέματα στον κόσμο. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος”

 ΙΝΚΑ: “Όχι άλλα ψέματα στον κόσμο. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος”

Την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στη Βαρβάκειο σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ομποσπονδία Καταναλωτών.

«Όχι άλλα ψέματα στον κόσμο» τονίζει συγκεκριμένα η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας υπενθυμίζοντάς στον υπουργό ότι η Ελλάδα «δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος».

«Όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα» συνεχίζει το ΙΝΚΑ και απευθυνόμενο στον Αδ. Γεωργιάδη τονίζει ότι «οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του».

«Βλέπετε τις τιμές της λαγάνας» συνεχίζει το ΙΝΚΑ χαρακτηρίζοντας λάθος και επικοινωνιακά τεχνάσματα «τα καλάθια του νοικοκυριού και τα επιδόματα φτώχειας».

«Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας. Το 53 % των πολιτών καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα», καταλήγει η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.
 

Σχετικά Άρθρα