Βραζιλία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 7 άτομα επειδή έχασαν στο μπιλιάρδο (vid)

 Βραζιλία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 7 άτομα επειδή έχασαν στο μπιλιάρδο (vid)

Δύο ένοπλοι δολοφόνησαν επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού, με κυνηγετικά όπλα και πιστόλια σε αίθουσα μπιλιάρδου στη Βραζιλία σε μια κρίση οργής μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Τα ανατριχιαστικά πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από το μακελειό την Τρίτη στην πόλη Σινόπ, στο Μάτο Γκρόσο, έδειξαν τη στιγμή που ο ένας δράστης που κρατούσε ένα πιστόλι διέταξε τους ομήρους του να παραταχθούν σε έναν τοίχο, ενώ ο συνεργός του έφερε αυτό που φαίνεται να είναι μια καραμπίνα από ένα κοντινό φορτηγό.

Στιγμές αργότερα ο δεύτερος ένοπλος μπαίνει ξανά στην αίθουσα και το ζευγάρι αρχίζει να πυροβολεί τους αιχμαλώτους του σχεδόν εξ επαφής, μην αφήνοντάς τους καμία πιθανότητα διαφυγής.

Το σοκαριστικό βίντεο:

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως Edgar Ricardo de Oliveira, 30 ετών, και Ezequias Souza Ribeiro, 27 ετών, διέφυγαν από τη σκηνή και εξακολουθούν να διαφεύγουν.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι ξέσπασε και εξαπέλυσε την αποτρόπαια επίθεση αφού στοιχημάτισαν και έχασαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια μπιλιάρδου, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο εντεταλμένος της Πολιτικής Αστυνομίας, Braulio Junqueira, ο οποίος δήλωσε ότι οι ερευνητές συγκεντρώνουν τις μαρτυρίες των μαρτύρων και αναζητούν τους ψυχρούς δολοφόνους.

Έξι από τα θύματά τους έχασαν τη ζωή τους στη σκηνή, αφού εκτελέστηκαν από απόσταση μόλις ενός μέτρου.

Σχετικά Άρθρα