ΣΥΡΙΖΑ: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;

 ΣΥΡΙΖΑ: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει εάν θα “τολμήσει να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Σοφία Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το θέμα στα όσα είπε η κ. Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες».

Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό, σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες. Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».