Έβρος: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την 28χρονη – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

 Έβρος: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για την 28χρονη – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης «βασίλισσας του καρναβαλιού», όπως την αποκαλούσαν οι κάτοικοι του χωριού στον Έβρο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου σήμερα Τετάρτη (22/2).

Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή κοπέλα που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά, το πρωί της Δευτέρας (20/2), σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων στο βουνό της Λευκίμμης Έβρου, όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Αστυνομία, το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού, παρά τα αποτελέσματα και της νεκροψίας-νεκροτομής, συνεχίζουν τις έρευνες και την συγκέντρωση στοιχείων για αυτή την περίεργη υπόθεση και τον τραγικό θάνατο της κοπέλας.

Παράλληλα όπως αναφέρει το Evros-news.gr, η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επιβεβαίωσε τις αρχικές του εκτιμήσεις στην επιτόπου αυτοψία, πως πρόκειται για αυτοχειρία.

Μάλιστα, υπήρξαν στοιχεία που στηρίζoυν αυτή την εκτίμηση, όπως οι χαρακιές με το μαχαίρι στα χέρια, ο τρόπος που έγινε το περιστατικό, το χέρι με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι, καθώς και το γεγονός ότι αυτό ήταν κάτω από την μπλούζα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα υποβληθεί αίτημα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Το κινητό της 28χρονης έπαθε ζημιά κατά την πρόσκρουση της με την μοτοσικλέτα στο έδαφος και οι αστυνομικοί θέλουν να δουν με ποιους ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία από το μεσημέρι της Κυριακής που εξαφανίστηκε, μέχρι την στιγμή που έχασε τη ζωής της. Ακόμα, θέλουν να πάρουν στοιχεία για το αν υπήρχαν τις ίδιες ώρες και στίγματα από άλλα κινητά στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα ξεκίνησαν ήδη οι καταθέσεις από τις φίλες και τους φίλους της άτυχης κοπέλας, αλλά και τους συγγενείς της. Ερευνάτε από τις Αρχές αν την απασχολούσε κάτι τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να προχωρήσει στην αυτοχειρία που είναι η ιατροδικαστική εκτίμηση.

Μετά την εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, αναμένεται να καταθέσουν και οι γονείς και ο αδερφός της 28χρονης.

Σχετικά Άρθρα