Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 18χρονος μετά την ανακοπή καρδιάς

 Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 18χρονος μετά την ανακοπή καρδιάς

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», νοσηλεύεται ο 18χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, καθώς για παραπάνω από μία ώρα του έκαναν ανανήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο νεαρός με καταγωγή από τη Βέροια, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο υπέστη ξαφνικά καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε, έχοντας αισθανθεί ζαλάδα.

«Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».

Βίντεο από το σημείο όπου κατέρρευσε ο 18χρονος:

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλή» (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε και πάλι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα