Super Kική: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα – Ο δικηγόρος του 37χρονου υποστηρίζει ότι έφαγε ξύλο από συνοδό της

 Super Kική: Με χειροπέδες στον εισαγγελέα – Ο δικηγόρος του 37χρονου υποστηρίζει ότι έφαγε ξύλο από συνοδό της

Στον εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκε η Super Κική μετά από μήνυση 37χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι εκείνη μαζί με την πρώην σύντροφό του και μια φίλη τους έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει.

Η γνωστή influencer και οι δύο άλλες γυναίκες βρίσκονται υπό κράτηση από το απόγευμα της Δευτέρας γιατί όπως υποστηρίζει ο 37χρονος η Super Κική μαζί με τη φίλη της, τον οδήγησαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή του Ζωγράφου με την πρόφαση να συζητήσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε.

Από την άλλη η Super Kική υποστηρίζει ότι προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της, που είναι πρώην σύντροφος του 37χρονου, επειδή εκείνος την απειλούσε και τελικά τη συνέλαβαν.

Ο δικηγόρος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό» και υποστήριξε ότι ο εντολέας του ξυλοκοπήθηκε από έναν φίλο της Super Κικής. Μάλιστα προβλήθηκε φωτογραφία όπου φαίνεται τραυματισμένος στο πρόσωπο.

«Ο άνθρωπος έχει υποστεί ξυλοδαρμό βαρύτατο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ελληνική αστυνομία. Ο άνδρας αυτός ήταν συνοδεία της κυρίας Κικής. Με τη σύντροφό του έχουν διαφορές και έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν. Προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση και έχει βαρύτατα τραύματα. Έχει κάταγμα στο σαγόνι. Είχαν επιστρατεύσει έναν άνθρωπο που ήταν και πριν 15 μέρες στο δικαστήριο που είχαν μεταξύ τους ο εντολέας μου με τη φίλη της κυρίας Κικής. Τον είχε απειλήσει και τότε. Του κατάφερε τα πλήγματα του καράτε. Πλήγματα επαγγελματικά. Τον έχει υποδείξει στις αρχές.

Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να πάει στο μαγαζί το συγκεκριμένο και εκεί που βρισκόταν ένας άνδρας του κατάφερε το πλήγμα αυτό. Δε γνώριζε τίποτα. Νόμιζε πως θα συζητήσουν, να λύσουν τη διαφορά. 8 χρόνια είναι χωρισμένοι. Μια τα φτιάχνουν, μια ξαναχωρίζουν. Ο Εισαγγελέας θεωρεί τη Super Κική ως ηθική αυτουργό της σωματικής βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου. Αυτός ο περαστικός είναι ο άνθρωπος που είχαν φέρει στο δικαστήριο για να απειλήσει τον εντολέα μου. Καμία από τις τρεις γυναίκες δεν έχει σημάδια. Θα καταθέσουμε συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Super Κικής», δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου.

Οι δηλώσεις της Super Kικής μέσα από το κρατητήριο
Η Super Κική μετά τη σύλληψή της και όταν ακόμα είχε κινητό στα χέρια της έκανε μέσα από το κρατητήριο τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας».

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες και έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα. Του είχε κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος. Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, “όλοι μαζί κρατήστε”. Δεν πα’ να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», είπε η Super Κική.

Σχετικά Άρθρα