Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στην Super Κική και σε άλλες δυο γυναίκες – Γιατί κατηγορούνται

 Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στην Super Κική και σε άλλες δυο γυναίκες – Γιατί κατηγορούνται

Kακουργηματικές ποινικές διώξεις ασκήθηκαν στην Super Kική και σε άλλες δυο γυναίκες, με την απολογία τους να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, στις 09:00 το πρωί.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο άνδρας που -σύμφωνα με τη Super Κική- φέρεται να χτυπούσε τη σύντροφό του, οι τρεις γυναίκες όχι μόνο έβαλαν έναν άγνωστο να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

Στις τρεις γυναίκες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

Η δημοφιλής influencer μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) στα δικαστήρια της Ευελπίδων και θα περάσει από αυτόφωρο καθώς ο 37χρονος της έχει κάνει μήνυση και καταγγέλλει ότι η influencer και η πρώην σύντροφός του, έβαλαν έναν άγνωστο να τον ξυλοκοπήσει.

Το περιστατικό έγινε χθες, Δευτέρα, με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της Άντρεα.

Η influencer πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σε ανάρτησή της «ευχαρίστησε», ειρωνευόμενη, τις Αρχές που προστατεύουν τις γυναίκες.

Η Super Κική, η Άντρεα και άλλη μια φίλη τους μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο πρώην σύντροφος της Αντρέα κατηγορεί την ίδια, τη Super Κική, μια φίλη τους και έναν άνδρα που αναζητείται ότι τον έδειραν άγρια και τον τραυμάτισαν σοβαρά. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο 37χρονος κρατείται από τις Αρχές καθώς οι τρεις γυναίκες του έχουν υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή.

Τι υποστηρίζει ο 37χρονος

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, χθες το πρωί η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.