Ο Πομάσκι έκανε “σύνθημα” τα παπούτσια του Τεντόγλου σε συγκέντρωση του ΚΚΕ

 Ο Πομάσκι έκανε “σύνθημα” τα παπούτσια του Τεντόγλου σε συγκέντρωση του ΚΚΕ

Στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Χαλάνδρι, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα.

Εκεί παρευρέθηκε και ο Γιώργος Πομάσκι, ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα.

Μάλιστα ο Γιώργος Πομάσκι απεύθυνε χαιρετισμό στη συγκέντρωση και η ατάκα του με έμπνευση από το σίριαλ με τα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου, έγινε viral!

«Είμαστε δύναμη, είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε πειστεί ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με ένα δυνατό ΚΚΕ.

Είναι καιρός επιτέλους να τους δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι και όπως λέμε εμείς στον στίβο: Πάμε να το κάνουμε!», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πομάσκι.

Στον χαιρετισμό του ο Γ. Πομάσκι ανέφερε αναλυτικά:

«Καλημέρα συντρόφισσες και σύντροφοι, που είστε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστώ το ΚΚΕ για τη μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος. Θέλω να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου για το πού πάμε, πώς θα ανταποκριθούμε στα δάνεια, πλειστηριασμούς, σούπερ μάρκετ, θέρμανση, ΔΕΗ, Υγεία, εκπαίδευση, πολιτισμό…

Όλοι το νιώθουμε στο πετσί μας, δεν μπορώ να μην σας πω τι μου είπε ο σύντροφος γείτονάς μου, ο κύριος Παναγιώτης, “δεν κατάλαβα ποιος μου πήρε την αύξηση και τη σύνταξη, θέρμανση ήταν; Η ΔΕΗ; Το καλάθι ή το φαρμακείο; Είμαι 74 ετών, 55 χρόνια οικοδόμος και συνεχίζω να δουλεύω”.

Τα τελευταία χρόνια, μόνο το ΚΚΕ κάνει Ερωτήσεις επί Ερωτήσεων στη Βουλή και υπερασπίζει τον αθλητισμό, στέκεται ενάντια σε απαράδεκτες αποφάσεις, να κλείνουμε τους αθλητικούς χώρους για τον λαό, απαράδεκτες αποφάσεις ενάντια στα αθλητικά σωματεία.

Αυτές οι εκλογές είναι πάρα πολύ κρίσιμες, είναι η εποχή που ζούμε και θα υποστούμε τις συνέπειες της ψήφου μας. Τον δικό μου αγώνα θα τον δώσω δουλεύοντας στο στάδιο με τις φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια, προσέχοντας τα παιδιά σας να έχουν καλύτερη εκπαίδευση και αθλητικά ρεκόρ.

Είμαστε δύναμη, είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε πειστεί ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό με ένα δυνατό ΚΚΕ. Είναι καιρός επιτέλους να τους δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι και όπως λέμε εμείς στον στίβο: Πάμε να το κάνουμε!».

Σχετικά Άρθρα