Ο Γεωργιάδης στα δικαστήρια με τον Ζαραλίκο – Το βίντεο που τον εξόργισε

 Ο Γεωργιάδης στα δικαστήρια με τον Ζαραλίκο  – Το βίντεο που τον εξόργισε

Έτοιμος να πάει στα δικαστήρια τον Χριστόφορο Ζαραλίκο που τον προέτρεψε σε διαδικτυακή εκπομπή να «κόψει το λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση» και τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστηρίζει πως έγινε αποδέκτης λόγου μίσους με το πρόσχημα της σάτιρας και «αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων». 

«Αδωνι! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν σε λέω Αδωνι και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις “εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση το λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά στο έχω και σε εικόνα» είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και στη συνέχεια έδειξε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Αδόλφος Χίτλερ να αυτοπυροβολείται.

«Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ. Αν βρεις έναν τρόπο να αναστηθείς θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out», συμπλήρωσε ο Ζαραλίκος. 

Δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!». 

Σχετικά Άρθρα