Νεκρή 28χρονη στον Έβρο: Τα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο αυτοκτονίας – Δείτε που βρέθηκε (εικόνες)

 Νεκρή 28χρονη στον Έβρο: Τα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο αυτοκτονίας – Δείτε που βρέθηκε (εικόνες)

Από το απόγευμα της Κυριακής (19/2), η 28χρονη Βίκυ Κ. από το Τυχερό Έβρου αγνοούταν. Η οικογένειά της την αναζητούσε, όπως και οι φίλοι της, χωρίς αποτέλεσμα.

Η νεαρή είχε φύγει με τη μηχανή της, λέγοντας πως θα πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα, και εν τέλει βρέθηκε σε μια χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή. Η 28χρονη βρέθηκε να έχει πέσει στον γκρεμό με το δίκυκλο της, ενώ βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και έχοντας χαρακιές στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργεια και ενισχύεται το σενάριο της αυτοχειρίας.

Όπως τονίζει στενή φίλη της Βίκυς, η νεαρή αγρότισσα ήταν πολύ δυναμικός άνθρωπος και ασχολούνταν πολύ με τα κοινά του χωριού, «ήταν μέσα σε όλα και πάντα η ψυχή της παρέας όταν βγαίναμε έξω, αυτή που έκανε συνέχεια πλάκα και γελούσαμε όλοι».

Από την πρώτη στιγμή, η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για αυτοκτονία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο όπου βρέθηκε η 28χρονη αποκλείεται να έχει υπάρξει παρουσία κι άλλου προσώπου. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι χαρακιές στα χέρια της νεαρής δείχνουν πως επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της και αυτό ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Η οικογένειά της, ωστόσο, αμφισβητεί σθεναρά το σενάριο της αυτοκτονίας. Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, δεν είχε δείξει δείγματα ότι την απασχολούσε κάτι, έτσι ώστε να φτάσει σε αυτή την πράξη, να επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή.

Δείτε το σημείο που βρέθηκε:

Την Τετάρτη η κηδεία της 28χρονης

Όπως ήταν λογικό, ο θάνατος της 28χρονης έχει σκορπίσει το πένθος και τη θλίψη σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε, η Βίκυ Κ. ήταν ένα από τα δραστήρια πρόσωπα της νεολαίας του Σουφλίου και είχε αναλάβει τη διοργάνωση του καρναβαλιού στο Τυχερό. Οι εκδηλώσεις, προφανώς, αναβλήθηκαν σε ένδειξη πένθους ενώ την Τετάρτη (22/2) θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης 28χρονης.

Η σορός της θα φτάσει στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Τυχερό, ενώ στις 15:00 θα γίνει η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια οι συγγενείς και οι φίλοι θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Σχετικά Άρθρα