Νεκρή 28χρονη στον Έβρο: Εγκληματολόγος απορρίπτει το σενάριο αυτοκτονίας

 Νεκρή 28χρονη στον Έβρο: Εγκληματολόγος απορρίπτει το σενάριο αυτοκτονίας

Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από το θάνατο της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό Έβρου, καθώς οι Αρχές δεν μπορούν να δώσουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για τον τρόπο που μπήκε τέλος στη ζωή της γυναίκας η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα.

Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με τις Αρχές παραμένει αυτό της αυτοκτονίας, το οποίο ενισχύεται από το γεγονός ότι η 28χρονη έφερε τραύμα στην καρδιά δίχως να έχει σκιστεί η μπλούζα της.

Παράλληλα, η γυναίκα η οποία ήταν και επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό είχε και σημάδια στους καρπούς των χεριών της, με τους αξιωματικούς να αναφέρουν ότι ενδεχομένως τα προκάλεσε η ίδια, προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της.

Από την άλλη η οικογένεια της απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας. Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, δεν είχε δείξει δείγματα ότι την απασχολούσε κάτι, έτσι ώστε να φτάσει σε αυτή την πράξη, να επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή. «Ήταν μια χαρά, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι» έχει δηλώσει ο καλύτερος της φίλος.

«Δεν έχω ξανακούσει για αυτοκτονία με μαχαίρι»

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας θεωρείται λιγότερο πιθανό και από την εγκληματολόγο – ψυχολόγο Δήμητρα Τσίτση. Όπως δήλωσε τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».

Σε κάθε περίπτωση οι τελικές απαντήσεις θα έρθουν στο «φως» από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σχετικά Άρθρα