Αντώναρος: “Σημασία έχει τι δεν αναφέρει ο Καραμανλής”

 Αντώναρος: “Σημασία έχει τι δεν αναφέρει ο Καραμανλής”

Με αιχμές  σχολίασε την ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2023, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβέρνησης Καραμανλή κάνει λόγο για μια από καιρό αναμενόμενη και προσεγμένη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσαν την είδηση τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

«Ιδιαίτερα προσεγμένη η από καιρό αναμενόμενη δήλωση Καραμανλή για μη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές. Κάθε λέξη μετρημένη. Μιλάει για ολοκλήρωση της «κοινοβουλευτικής του διαδρομής». Και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ για απόσυρση από την πολιτική — όπως σπεύδουν να ερμηνεύσουν τα παπαγαλάκια» σχολιάζει ο Ε. Αντώναρος και τονίζει ότι σημασία έχουν όσα δεν ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Σημασία έχει τι δεν αναφέρει ο Καραμανλής:

1. Καμία αναφορά στο όνομα Μητσοτάκης. Τον κρατάει μακριά.

2. Καμία αναφορά επίσης σε συμμετοχή του σε προεκλογική εκστρατεία (όπως ισχυρίζονται τώρα κατ’ επιταγήν και ΨΕΥΔΩΣ συστημικά ΜΜΕ κοντά στο Μαξίμου). Επίσης κάνει αναφορά στις αξίες της ΝΔ που ερμηνεύεται ως υπαινιγμός για την απομάκρυνση από αυτές της σημερινής ηγεσίας. Ο Καραμανλής παραμένει πιστός σε όσα πρεσβεύει διαχρονικά. Γι’ αυτό δεν μπορεί να τον ψέξει κανείς. Ειδικά οι κακοδιαχειριστές της παρακαταθήκης του» κατέληξε στην ανάρτηση του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα