ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια με εκπαιδευτικούς: “Τους χτύπησαν ανηλεώς” – “Θα πάρουν ηχηρή απάντηση στη κάλπη”

 ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια με εκπαιδευτικούς: “Τους χτύπησαν ανηλεώς” – “Θα πάρουν ηχηρή απάντηση στη κάλπη”

Η κυβέρνηση έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο στον κόσμο της εκπαίδευσης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

«Ιδιωτικοποίηση παντού, προώθηση πελατείας στα ιδιωτικά κολέγια και καταστολή», αποτελούν τα «κατορθώματα» Μητσοτάκη – Κεραμέως στην Παιδεία τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την άγρια επίθεση των ΜΑΤ εναντίον εκπαιδευτικών που διαμαρτύρονταν έξω από το Μέγαρο Μουσικής όπου ο πρωθυπουργός θα μιλούσε στην εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας «4 χρόνια έργο για την Παιδεία – Αλλαγή στην πράξη».

Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό πρόσωπό της απέναντι στον κόσμο της εκπαίδευσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζει ότι «η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και σπουδαστών στο Μέγαρο Μουσικής χτυπήθηκε ανηλεώς και πνίγηκε στα χημικά από τις δυνάμεις της αστυνομίας».

«Την απάντηση θα την πάρουν στην κάλπη και θα είναι ηχηρή» τονίζει αναφερόμενος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά Άρθρα