Μύκονος: Για τα μάτια μιας γυναίκας η δολοφονία – Αδελφός εκλεγμένης στο Δήμο ο δράστης

 Μύκονος: Για τα μάτια μιας γυναίκας η δολοφονία – Αδελφός εκλεγμένης στο Δήμο ο δράστης

Την ώρα που ο Μυκονιάτης δολοφόνος που κόλλησε την καραμπίνα στο κεφάλι του 34χρονου Αλβανού και του τίναξε τα μυαλά, άγριο ξημέρωμα μέσα σε μπαρ για τα μάτια μιας γυναίκας, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, η κοπέλα που είδε το ματωμένο σκηνικό να ξεδιπλώνεται μπροστά της, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

Η 23χρονη μελαχρινή καλλονή, που αποτέλεσε την αφορμή για τη δολοφονία του Αλβανού, είναι κατά πληροφορίες σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, δουλεύει σε νυχτερινό κατάστημα του νησιού των ανέμων, ενώ φέρεται να διατηρούσε σχέση με το θύμα.

mykonos_thima_in
Ο 34χρονος Αλβανός που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 33χρονου Έλληνα

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η κοπέλα καταθέτει στην Ασφάλεια και φέρεται να έχει πει ότι είχε σχέση με το θύμα πριν δύο χρόνια. Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και όταν είδε μέσα στο after club του Σκυλάμπελα τον Αλβανό μεθυσμένο να της συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο, μπήκε στη μέση. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, μάλιστα ο Μυκονιάτης έχει δεχθεί και μπουνιές από τον Αλβανό, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φθάσει στα άκρα και η ιστορία να βαφτεί με αίμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως έχει καταγραφεί το συμβάν, όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται το σκηνικό εκτυλίχθηκε ως εξής: «Σήμερα, 20/2/2023 και περί ώρα, 05:50 έως 06:00 στην περιοχή Σκυλάμπελα Μυκόνου, έξωθεν του καταστήματος με την επωνυμία (σ.σ.: αναφέρεται στο όνομα του καταστήματος) πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον υπήκοο Αλβανίας Visar Dakramaj. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προκύπτει ότι νωρίτερα δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν εντός του καταστήματος και αφού εξήλθαν αυτού ο δράστης αποχώρησε και επέστρεψε πυροβολώντας το θύμα».

Τριγυρνούσε μιάμιση ώρα με την καραμπίνα στο αυτοκίνητο

Υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ (αυτός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρισμός του, σε συνδυασμό με τη χρήση ουσιών) ο 33χρονος Μυκονιάτης μετά την άγρια δολοφονία του Αλβανού που τον φώναζαν με το ελληνικό όνομα «Γιάννη», έσπευσε να εξαφανιστεί για να παρουσιαστεί μιάμιση ώρα αργότερα, στις 07:30, στην Αστυνομία. «Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ωστόσο στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων στις 07:30 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και συνελήφθη, ενώ το κυνηγετικό του όπλο που βρέθηκε εντός του οχήματός του, κατασχέθηκε» αναφέρεται στο ενημερωτικό.

mykonos_thitis
Ο 33χρονος δράστης της δολοφονίας στη Μύκονο

Ο 33χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αδελφός εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου, προσπαθεί με τη δικηγόρο του κυρία Έλενα Καρύγιαννη να χαράξει την υπερασπιστική του γραμμή, η οποία θα στηρίζεται στο γεγονός της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με περιστασιακή χρήση ουσιών. Σημειώνεται ότι ο Αλβανός ζούσε για χρόνια στη Μύκονο και είχε αγοράσει βίλα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του «νησιού των ανέμων», την οποία ενοικίαζε κατά τους θερινούς μήνες μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Την ίδια ώρα, μετά το φονικό που αναστάτωσε το κοσμοπολίτικο νησί, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς προσπαθεί, κατά πληροφορίες, να καθησυχάσει τους κάτοικους κάνοντας λόγο για μεμονωμένο συμβάν και όχι καθημερινότητα της Μυκόνου, υπενθυμίζοντας ότι κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες βελτίωσης για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων και των τουριστών.

Σχετικά Άρθρα