Εξελίξεις στην εξαφάνιση της Άρτεμις Βασίλη – Η καταγγελία του πατέρα της

 Εξελίξεις στην εξαφάνιση της Άρτεμις Βασίλη – Η καταγγελία του πατέρα της

Μία μαρτυρία φέρνει νέα τροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμις από το Κορωπί, δύο χρόνια μετά. Η νέα μαρτυρία από το μακρινό Γκέτεμποργκ πλημμύρισε με ελπίδες την οικογένεια της νεαρής κοπέλας, την ώρα που η Ιντερπόλ και η σουηδική αστυνομία έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι είδε την Άρτεμις Βασίλη σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, παρέα με δύο κοπέλες και έναν άνδρα, ο οποίος την αποκάλεσε «Έμι», ενώ την άκουσε να μιλάει αγγλικά και αλβανικά. 

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το Star, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι την είδε στη Σουηδία κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών. Την ίδια ώρα, η οικογένεια της εξαφανισμένης κοπέλας καταγγέλλει ότι δεν έχει δει ακόμη το υλικό από τη Σουηδία, ενώ ο πατέρας της υποστηρίζει ότι κάποιοι διαρρέουν ότι η Άρτεμις βρέθηκε.

Η γυναίκα βρέθηκε στην Ελλάδα και κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση. «Με έξοδα της οικογένειας έφεραν τη μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θέλω να καταθέσω εγώ και η οικογένεια είναι ότι παρόλο που έχει κρατηθεί το υλικό από κάμερες στο Γκέτεμποργκ, εμείς ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την Άρτεμη. Περιμένουμε εδώ και δυόμιση μήνες», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας. Μάλιστα, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών και εξέφρασε τον φόβο ότι το υλικό μπορεί να χαθεί.

«Διαρρέουν ότι η Άρτεμις έχει βρεθεί»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Άρτεμις, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών στην έρευνα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του: «Κάποιος ξέρει για την κόρη μου στο Κορωπί και το κρύβει», δήλωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε, μαζί με τον δικηγόρο του, ότι οι φίλες της Άρτεμις διαρρέουν την πληροφορία ότι το κορίτσι έχει βρεθεί.

«Θέλω να κάνω μια έκκληση στην κόρη μου. Αν μας ακούει, αν επιτρέπεται… Να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει, αν της το επιτρέπουν», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

Σχετικά Άρθρα