Έβρος: Με μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά βρέθηκε η διοργανώτρια του καρναβαλιού – Ποια είναι – Δήλωση πατέρα

 Έβρος: Με μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά βρέθηκε η διοργανώτρια του καρναβαλιού – Ποια είναι – Δήλωση πατέρα

Σε μια χαράδρα βάθους 40 μέτρων εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων από το Τυχερό του Έβρου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής.

Τη νεκρή διοργανώτρια εντόπισαν συγγενείς της που την αναζητούσαν, μέσα σε μια χαράδρα στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, όπου φέρεται να έπεσε με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ είχε και ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

28xroni__1_

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, όπως και αυτό της αυτοχειρίας, ενώ αναμένεται και η εξέταση του ιατροδικαστή, Παύλου Παυλίδη.

28xroni__2_

Η κοινωνία του Έβρου και όσοι γνώριζαν την 28χρονη κοπέλα είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και περιγράφουν ένα πρόσωπο δραστήριο, που ασχολείτο με τις αγροτικές δουλειές και βοηθούσε καθημερινά στο στήσιμο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Όπως ανέφερε ο πατέρας τηςη κόρη του έφυγε το απόγευμα της Κυριακής για να πάει στο γήπεδο και να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας, αλλά η ώρα περνούσε και όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι ξεκίνησαν να ανησυχούν και να την ψάχνουν στην περιοχή.

«Δε μπορούσαμε να τη βρούμε. Σήμερα την εντόπισε τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Η κόρη μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Το χάσαμε το παιδί, δε ξέρω πώς έγινε. Δεν την απασχολούσε κάτι, ήταν πολύ δραστήρια και δε μου είχε αναφέρει το παραμικρό. Έφυγε για το γήπεδο και δεν επέστρεψε», ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας.

Συγγενής της 28χρονης, που μίλησε στο protothema.gr, ανέφερε ότι η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε να πάει να δει ποδόσφαιρο και δεν επέτρεψε στο σπίτι της. «Ένας ξάδελφος της μαζί με άλλον συγγενή, είδαν το μηχανάκι πεσμένο στον γκρεμό και την βρήκαν εκεί. Ήταν μακριά από το χωριό. Πρέπει να είχε ακαριαίο θάνατο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι, δίπλα της ήταν η μηχανή. Ήταν ένα κορίτσι που πήγαινε συνέχεια στα χωράφια, πολύ δυνατή, δούλευε με μηχανήματα σαν να ήταν άντρας. Δεν είχε προβλήματα. Βοηθούσε κάθε ημέρα για το καρναβάλι. Κανείς δε γνωρίζει τι έγινε» σημειώνει.

«Ήταν η ψυχή του καρναβαλιού», τονίζει συνεργάτης της 28χρονης που συμμετείχε στις προετοιμασίες μαζί της για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. «Την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής που πήγε στο γήπεδο και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα ήταν μια χαρά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, όλοι την γνωρίζαμε, ήταν πολύ κοινωνική και αγαπητή σε όλους μας», αναφέρει.

Με πληροφορίες από Protothema.gr

Σχετικά Άρθρα