Άγιος Στυλιανός: “Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό” λέει η μητέρα από τη Νιγηρία

 Άγιος Στυλιανός: “Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό” λέει η μητέρα από τη Νιγηρία

Αναπάντητα ερωτήματα κατακλύζουν την Τζένιφερ Ομόντια, μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα σήμερα (20.02.2023) παρέλαβε από την ιατροδικαστική του ΑΠΘ το πιστοποιητικό θανάτου και την σορό του παιδιού της. 

Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία, που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη, Τζένιφερ Ομόντια μίλησε και στους δημοσιογράφους. «Την τελευταία φορά που την είδα ήταν την 8η Φεβρουαρίου. Θα την έβλεπα αυτή την εβδομάδα, κάθε δύο εβδομάδες πήγαινα και την έβλεπα» είπε αρχικά η άτυχη γυναίκα. 

«Το παιδί μου δεν είχε ιατρικά προβλήματα. Και με ξάφνιασε ο τρόπος που πέθανε η κόρη μου. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Κανείς δεν μου είχε πει ότι είχε πάει στο νοσοκομείο» προσθέτει. «Αν με ρωτούσε κάποιος αν είναι καλά η κόρη μου, θα έλεγα ναι. Είναι καλά. Της πήγαινα σοκολάτες, κρουασάν. Έτρωγε, έπινε, ό,τι ήθελε κάθε φορά που πήγαινα να την επισκεφθώ» σημειώνει επίσης. 

Σχετικά Άρθρα