Πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη: Επιβάτης υπέστη ανακοπή – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με καθυστέρηση δυόμισι ωρών

 Πτήση από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη: Επιβάτης υπέστη ανακοπή – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με καθυστέρηση δυόμισι ωρών

Με καθυστέρηση περίπου δυόμισι ωρών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία η χθεσινή απογευματινή πτήση της Ryanair από Στοκχόλμη προς Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ένα περιστατικό που έχρηζε ιατρικής βοήθειας, ανάγκασε το πλήρωμα του αεροσκάφους να πραγματοποιήσει προσγείωση σε αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία.

Εκεί, αφού αποβιβάστηκε ο ασθενής – επιβάτης και παρελήφθη από ασθενοφόρο, αναχώρησε εκ νέου για τον προορισμό του, όπου, σύμφωνα με την Fraport Greece, έφτασε στις 01:08 μετά τα μεσάνυχτα.

Ένας επιβάτης περιεγράψε στο Voria.gr τους λόγους που πραγματοποήθηκε αναγκαστική προσγείωση. «Κατά τη διάρκεια της πτήσης μία κυρία πετάχτηκε επάνω κι άρχισε να φωνάζει. Ήταν αναστατωμένη και ζητούσε βοήθεια στα ελληνικά, λέγοντας κατ΄επανάληψη «Παναγία μου, Παναγία μου». Τρομάξαμε και στην αρχή δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Διαπιστώσαμε πως ένας  επιβάτης έπαθε ανακοπή και υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Το πλήρωμα κινητοποιήθηκε άμεσα και ζήτησε τη συνδρομή γιατρού. Στην πτήση ήταν τρεις γιατροί που έσπευσαν αμέσως πάνω από τον επιβάτη, ενώ υπήρχε και απινιδωτής. Ο πιλότος μας ενημέρωσε ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε ο επιβάτης της πτήσης, επισημαίνοντας πως εν τέλει το  αεροσκάφος κινήθηκε προς το κοντινότερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό του Γκστάαντ στην Πολωνία.

Σχετικά Άρθρα