Νέες συλλήψεις προσεχώς για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Και οδοντίατρος στη λίστα

 Νέες συλλήψεις προσεχώς για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Και οδοντίατρος στη λίστα

Καταιγιστικές είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού 12χρονου παιδιού στον Κολωνό. Νέοι συλληφθέντες οδηγούνται στην ανακρίτρια, ενώ αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης.

Ειδικότερα, σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην ανακρίτρια οι πέντε συλληφθέντες, ηλικίας από 23 έως 65 ετών, με τον δερματολόγο να «πρωταγωνιστεί» καθώς φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές, μέσα στο ιατρείο του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας θα κρίνουν εάν οι πέντε πρέπει να προφυλακιστούν.

Παράλληλα, έρχονται ακόμη έξι εμπλοκές -εκτός και αν η ανακρίτρια κρίνει πως πρέπει να εκδοθούν εντάλματα, για έξι άνδρες που έναντι αμοιβής βίαζαν τη 12χρονη. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας οδοντίατρος, μεταδίδει ο Φάνης Καραμπατσάκης στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open.

Τα νέα εντάλματα σύλληψης

Με βάση τις ίδιες πηγές τουλάχιστον ακόμα έξι πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των Αρχών, με την αστυνομία να περιμένει το πότε θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους από τον εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθώς το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διερευνά όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από την εφαρμογή που ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέλκυε παιδοβιαστές όλο και περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στο «φως».

«Υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία στα χέρια της Δικαιοσύνης και για άλλα πρόσωπα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το παιδί αυτό έχει βιαστεί από πολλούς άνδρες έναντι πληρωμής και κάποια από τα ραντεβού κλείνονταν από ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά της, όπως έγινε στην περίπτωση του γιατρού. Άρα, δεν μιλάμε μόνο για ηλεκτρονικά ίχνη. Είναι πολύ βαθιά η έρευνα που γίνεται και ανά περιπτώσεις αρκετά δύσκολη», υπογραμμίζουν πηγές της Ασφάλειας στο ethnos.gr.

Ο 65χρονος γιατρός αρνείται τα πάντα

Ο 65χρονος δερματολόγος, πατέρας πέντε παιδιών, είναι ένας από τους πέντε που συνελήφθησαν στις 14 Φεβρουαρίου μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης. Μαζί με εκείνον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν, επίσης, χειροπέδες σε δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 ετών, και δύο Έλληνες 49 και 44 χρόνων.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα και όλοι τους κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 65χρονος γιατρός, που αρνείται τα πάντα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο σε μικρή απόσταση από μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου και από το κατάστημα με κινητά που έχει ο 50χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση.

«Φαίνεται ότι στη γειτονιά το γνώριζαν πολύ καλά όλο αυτό που συνέβαινε και αρκετοί ήταν πελάτες του Μίχου στο μίνι μάρκετ. Ακόμα ανοίγουν στόματα γι’ αυτή την ιστορία», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

Ήδη μαζί με τις τελευταίες πέντε συλλήψεις, ο αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται στους 16. Ανάμεσα τους και η μητέρα της 12χρονης, η οποία εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος της.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα