Μεθώνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του ζευγαριού

 Μεθώνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του ζευγαριού

Λαμβάνοντας υπόψη μαρτυρίες από τους γείτονες και φίλους του ζευγάρι των Αμερικανών που έχουν εξαφανιστεί από τις 23 Ιανουαρίου στην περιοχή της Μεθώνης, ομάδες εθελοντών του Δήμου Πύλου – Νέστορος «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρουν ένα ίχνος τους.

Παράλληλα, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ και των τοπικών Αρχών στην περιοχή, οι ομάδες του Δήμου που αποτελούνται από περίπου 20 εθελοντές, σκανάρουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία που θα μπορούσαν να έχουν καταφύγει οι ηλικιωμένοι, με βάση τις συνήθειές τους.

Όπως ανέφερε η κυρία Αντωνία Σκόκου, προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύλου – Νέστορος στο ioniantv, μελετούν πληροφορίες από τους φίλους του ζευγαριού και αναζητούν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε εκείνους.

Στο ηλικιωμένο ζευγάρι, για το οποίο η κόρη του, πιστεύει πως έχει αυτοκτονήσει, άρεσαν οι βόλτες περιμετρικά του κάστρου της Μεθώνης, ενώ για τα ψώνια τους επισκέπτονταν συχνά την Πύλο.

Προς το παρόν ,όμως, όπως αναφέρει η κυρία Σκόκου παρά τις προσπάθειες των ομάδων, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό που να δείχνει πως είναι εν ζωή ή όχι.

Ερωτηθείσα για το σενάριο αυτοχειρίας, η κυρία Σκόκου ανέφερε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, με βάση τη φιλοσοφία τους.

Αναφορικά δε με το ταξίδι που θα πραγματοποιούσε στη Μονεμβασιά ο 83χρονος David Harrison Robinson και η σύζυγός του Lukretia Robinson, η κυρια Σκόκου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει πως πριν εξαφανιστούν κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Σχετικά Άρθρα