Η τρομερή ατάκα Τεντόγλου στη μητέρα του μετά την ακύρωση λόγω παπουτσιών – “Δε χαλιέμαι…”

 Η τρομερή ατάκα Τεντόγλου στη μητέρα του μετά την ακύρωση λόγω παπουτσιών – “Δε χαλιέμαι…”

Μετά την ακύρωση του άλματος του στα 8,40 μ., επειδή φορούσε «παράτυπα παπούτσια» ο Μίλτος Τεντόγλου φέρεται να εμφανίστηκε ατάραχος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα του.

Ειδικότερα, ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος φέρεται να είπε στη μητέρα του την εξής ατάκα: «Εγώ δε χαλιέμαι απ’ όλα αυτά, συνεχίζω».

Αυτό μετέφερε η μητέρα του κορυφαίου αθλητή στο άλμα εις μήκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σχετικά με το πως ένιωσε ο γιος της από τη διχαστική απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, συμπληρώνοντας ότι το δικό της πρόβλημα σχετικά με τα όσα έγιναν είναι ότι το πώς ένιωσε ο ο γιος της.

«Εμένα το πρόβλημα μου ήταν πως νιώθει, αν τσαντίστηκε, αν στενοχωρήθηκε, αν αποδιοργανώθηκε από όλα αυτά ενόψει του απογευματινού αγώνα (σ.σ. του αγώνα στον οποίο έκανε το άλμα στα 8,41 μ. στο Λιέβεν)», δήλωσε ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι «του μίλησα και μου είπε εγώ δεν χαλιέμαι από όλα αυτά, συνεχίζω». Η μητέρα του στάθηκε, επίσης, και στην απάντηση που έδωσε ο Ολυμπιονίκης -στο άλμα εις μήκος- Μίλτος στα στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου, που ακύρωσαν και το άλμα του. «Μπορούσε να το κάνει, ήθελε να το κάνει και το έκανε. Είχε στόχους και προσπαθεί να πετύχει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά. Του εύχομαι καλή επιτυχία, μιλάμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν επηρεάζεται από όλα αυτά», σημείωσε η μητέρα του.

Σχετικά Άρθρα