Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: “Ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μάγια”

 Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: “Ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μάγια”

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε και σήμερα το «σφυροκόπημα» στο Μάνο Δασκαλάκη επιχειρώντας να καταδείξει την αθωότητα της κατηγορούμενης λέγοντας πως δεν είχε ειδικές γνώσεις να διαπράξει το τέλειο έγκλημα και με τον εν διαστάσει σύζυγο της, να στηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος της.

Ο μάρτυρας μάλιστα αναφέρθηκε στις σπουδές στη νοσηλευτική της Ρούλας Πισπιρίγκου και στο γεγονός ότι είχε κάνει πρακτική στο νοσοκομείο με τον Αλέξη Κούγια να διερωτάται : «Διδάσκουν πως να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο και να μην σας αποκαλύψουν;» και η πρόεδρος να απαντά : «Αν διδάσκονται αυτά στις σχολές πρέπει να τις κλείσουμε».

Ο Μάνος Δασκαλάκης και σήμερα είπε στην κατάθεση του πως η κατηγορούμενη έκανε τα πάντα για το παιδί και τόνισε ότι δεν είχε διαπιστώσει να επιδιώκει να είναι μόνη μαζί του ενώ είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας είπε πως ήταν «αμίλητη , με γουρλωμένα μάτια και δεν απαντούσε» ενώ στη συνέχεια «πήγε πάνω στο παιδί και έκλαιγε»

Αλέξης Κούγιας : Υποκρινόταν η κατηγορούμενη ;

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να το γνωρίζω

Αλέξης Κούγιας: Εντάξει…

Μάρτυρας : Δεν είμαι μέσα στην ψυχολογία της… Είδα ότι πολλά που πίστευα 10 χρόνια δεν ίσχυαν.

Αλέξης Κούγιας: Τι εικόνα είχατε εκείνοι την ώρα ;

Μάρτυρας : Ότι ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να αντέξει όλο αυτό ( …)Κανείς δεν μου μίλησε για εγκληματική ενέργεια.

Οι συνομιλίες 

Ο μάρτυρας έκανε εκτενή αναφορά στα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας. «Στις 8/4 συγκεκριμένα υπάρχει ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη στην αδερφή της, αν φοράω βέρα… Στις 9/4 στέλνει μήνυμα η αδερφή της στην κατηγορούμενη «μίλησα με τη μαμά και βρήκε το τηλέφωνο της παιδοψυχολόγου. Της είπε να έρθει ως εξωτερική» η κατηγορούμενη απαντά «άσε να δούμε πρώτα τι έχει το παιδί»…. Στις 9/4 παραδέχεται στην αδερφή της και λέει «Δεν αφήνω το παιδί μόνο του με το Μάνο για κανένα λόγο”» αναφέρει και συνεχίζει «Στις 10/4 της λέω μου είπαν ότι το παιδί θα το δει παιδοψυχολόγος και θα φανεί αν του έχετε βάλει λόγια. Τότε η κατηγορούμενη ωρυόταν, τι δουλειά έχεις εσύ, που τα ξέρεις αυτά, θα δεις τι έχει να γίνει αύριο. Στις 10.4 πάλι μιλά με την αδερφή της και λέει ότι το παιδί ζήτησε να με δει. Τότε με πήρε τηλέφωνο να πάω να δω το παιδί και αυτό έπαθε πτώση οξυγόνου». λέει ο μάρτυρας και με δάκρυα στα μάτια συμπληρώνει «Στις 11 / 4 και ενώ είμαι με το παιδί … συγνώμη…. (δακρύζει) η Τζωρτζίνα στέλνει μήνυμα στη μητέρα της , από το κινητό μου, και της λέει κοιμήσου λίγο ακόμη και έλα το απόγευμα. Αυτή απαντά όχι θα έρθω κανονικά σε μια ώρα». Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται και σε μήνυμα στις 13.4 λέγοντας πως «ενώ το παιδί χαροπαλεύει στη ΜΕΘ , αυτή ήταν στο σπίτι. Πήγε να ξεκουραστεί γιατί ήταν έγκυος Τότε, έτσι έλεγε τουλάχιστον. Και έλεγε αν μπορείς ξεμπλόκαρε με από το φεισμπουκ γιατί θέλω να κάνω ανάρτηση για τη Μαλένα . Αυτό την ένοιαζε τότε».

Οι χαρτορίχτρες

Ο μάρτυρας περιέγραψε και μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλη της με αντικείμενο τις…χαρτορίχτρες. «Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε

Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5.2.2022 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελε να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μάγια. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της».

Κούγιας: Θα καλύτερο μάρτυρα από τον Δασκαλάκη δεν θα μπορούσε να έχει η κατηγορούμενη

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε για το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που παρουσίασε ο Δασκαλάκης, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα του κάνει μήνυση.

«Θα αναδείξουμε τις διαφορές στις καταθέσεις και θα υποβάλλουμε μήνυση στην επόμενη δικάσιμο για ψευδή κατάθεση. Καλύτερο μάρτυρα η η κατηγορούμενη από τον Μάνο Δασκαλάκη δεν θα μπορούσε να έχει. Έχει καταρρεύσει το βούλευμα ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον Δασκαλάκη. Όλοι θα ήθελαν να είχαν μια τέτοια σύζυγο και μάνα για τα παιδιά της. Ο κ. Δασκαλάκης είχε καταθέσει ότι στα επεισόδια ήταν μπροστά. Υπήρξαν επεισόδια με σπασμούς, αφρούς και έμετους. Αν υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, θα τα δούμε στα αναγνωστέα έγγραφα. Το να το λέει τώρα ο κ. Δασκαλάκης και μετά από 3 ημέρες, και μετά 14 μήνες κι ενώ δεν το έχει καταθέσει ποτέ μέχρι σήμερα, δημιουργεί αμφιβολίες. Γιατί απομονώνοντας ένα περιστατικό που περιγράφεται σε ένα μήνυμα, αν δεν έχεις δει τι λέγεται στα προηγούμενα, είναι εντελώς διαφορετικό. Επίσης και ο ίδιος αναζητούσε την αλήθεια και ήταν έτοιμος να στραφεί κατά των γιατρών για τον θάνατο της Μαρίας Ελένης».

Σχετικά Άρθρα