Δάντης: “Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει…”

 Δάντης: “Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει…”

Ο Χρήστος Δάντης την Παρασκευή 17/2 επιστρέφει στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή, τρεις μέρες μετά το ατύχημα που είχε στη σκηνή.

Πριν από τρεις μέρες, ο τραγουδιστής είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με συνέπεια να χτυπήσει στα πλευρά του και να αναγκαστεί να ακυρώσει την εμφάνισή του σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής φαίνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία του και απόψε θα ανέβει ξανά στη σκηνή. Ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτη έκανε μια ανάρτηση στα stories του Instagram και έγραψε:«Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Εγώ ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Την ώρα που έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Κατάλαβα πως ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο» είχε αποκαλύψει η πρώην παίκτρια του Survivor.