Ζαχαριάδης σε Γεωργιάδη: “Ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά;” (vid)

 Ζαχαριάδης σε Γεωργιάδη: “Ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά;” (vid)

Μετά την είδηση ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τέσσερις πολύ γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για παραβάσεις του νόμου περί αισχροκέρδειας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ανέτρεξε με ανάρτησή του στον «τσακωμό» που είχε on air με τον Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα την ακρίβεια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφερθεί σε μια φράση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές».

Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο κ. Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψεύτης και απατεώνας».

Τώρα, ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει «σήμερα τους κατονόμασε ο ίδιος και ρωτώ: ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά;»

Ολόκληρη η ανάρτησή του Κώστα Ζαχαριάδη

«Πριν 3 εβδομάδες έξαλλος ο κ. Γεωργιάδης μας αποκαλούσε ψεύτες και ζητούσε να κατονομάσουμε τους κερδοσκόπους. Σήμερα τους κατονόμασε ο ίδιος και ρωτώ: ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά; Είχαμε και είχα δίκιο. Την επόμενη φορά πιο σεμνά»

Σχετικά Άρθρα