Πετρούπολη: Η κατάθεση της 28χρονης για τον βιασμό – “Δύο άτομα το είδαν και γέλασαν…”

 Πετρούπολη: Η κατάθεση της 28χρονης για τον βιασμό – “Δύο άτομα το είδαν και γέλασαν…”

Για έξι ώρες κατέθετε η 28χρονη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα σε κλαμπ της Πετρούπολης.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι δύο νεαροί τη βίασαν υπό την απειλή όπλου, παρουσία μάλιστα και άλλων θαμώνων που δεν αντέδρασαν. «Δε με βοήθησε κανένας», είπε το θύμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει τις έρευνες και έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα άτομα.

Η 28χρονη παρουσία ψυχολόγου, είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων. Η ίδια υποστήριξε ότι τη βίασαν με την απειλή όπλου έξω από την τουαλέτα του μπαρ και έπρεπε να αναγνωρίσει πρόσωπα. Στην καταγγελία της είπε ότι θαμώνες έβλεπαν τι γινόταν και δεν την βοήθησε κανείς.

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δε με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», δήλωσε το θύμα στο Star

«Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γέλασαν. Δε βοήθησε κανένας», ήταν τα λόγια της.

Να σημειωθεί ότι η 28χρονη φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δεν είναι σίγουρη για τον δεύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό για το οποίο επιμένει είναι ότι δεν τους γνώριζε. Οι αστυνομικοί πάντως έχουν πάρει καταθέσεις και από το προσωπικό του μπαρ.

Σχετικά Άρθρα