Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Καϊλή: “Η κατάσταση αυτή με έχει διαλύσει”

 Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Καϊλή: “Η κατάσταση αυτή με έχει διαλύσει”

Τέλος έλαβε πριν από λίγη ώρα η ακρόαση της Εύας Καϊλή, η οποία βρέθηκε για τρίτη φορά ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου του Βελγίου, που θα αποφασίσει εάν θα αφεθεί με περιοριστικούς όρους ή θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Η διαδικασία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω του αιτήματος του συνήγορου του έτερου κατηγορουμένου, Μαρκ Ταραμπέλα, για απαλλαγή του επικεφαλής δικαστής, Μισέλ Κλεζ, από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις των δικηγόρων της, Σβεν Μαρί και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή μίλησε στο τέλος και υποστήριξε πως όλη αυτή η διαδικασία της έχει κοστίσει επαγγελματικά και πολιτικά και πως όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση που την έχει διαλύσει.

Δικηγόρος Καϊλή: Είναι μάνα, να πάει στο σπίτι και στο παιδί της

Νωρίτερα, ο νέος συνήγορος της Εύας Καϊλή, ο Βέλγος Σβεν Μαρί, είχε αναφερθεί στις δύσκολες οι συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή.

Από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα ζητηθεί η πελάτισσά τους να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς επίσης και ότι η κατάσταση για την ίδια είναι δύσκολη κι αυτό γιατί πρόκειται για μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών.

«Πιστεύω ότι ο χώρος της είναι το σπίτι της με το παιδί της», ανέφερε ο νέος δικηγόρος της κ. Καϊλή, Σβεν Μαρί.