Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας νομοθέτησε την πώληση δανείων σε funds”

 Οικονόμου: “Ο κ. Τσίπρας νομοθέτησε την πώληση δανείων σε funds”

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι νομοθέτησε την πώληση των δανείων στα funds και ότι μόλις προχθές δήλωσε ότι δεν είναι πολλοί οι 25.000 πλειστηριασμοί. Παράλληλα τον χαρακτηρίζει γραφικό και επικίνδυνο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds, που μετέτρεψε τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς για να διευκολύνει τους δανειστές, που κατέστησε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμού, που κατήργησε (1/2/19) την οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας, που μόλις προχθές δήλωνε «δεν είναι και πολλοί 25.000 πλειστηριασμοί». Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια που παραμένει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών. Όλοι καταλαβαίνουν. Επίσης, στην Ελλάδα τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός με την ψήφο του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.  

«Ο κ. Τσίπρας, αναζητώντας απεγνωσμένα αφήγημα διαχείρισης της απόρριψής του από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, γίνεται γραφικός – αφού περίπου λέει ότι άλλα θα ψηφίζει ο κόσμος και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα – και επικίνδυνος για τη θεσμική μας τάξη», καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα