Κούγιας για Δασκαλάκη: “Φοβόταν μην τον αφήσει η Πισπιρίγκου”

 Κούγιας για Δασκαλάκη: “Φοβόταν μην τον αφήσει η Πισπιρίγκου”

Ο Μάνος Δασκαλάκης φοβόταν μήπως τον εγκαταλείψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για την υπόθεση των νεκρών παιδιών από την Πάτρα, για τα οποία κατηγορείται ότι τα σκότωσε εκείνη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι στη δίκη αποδεικνύεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης όχι μόνο δεν άφησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά φοβόταν μην τον αφήσει εκείνη. Αυτός ήταν ο απατημένος σύζυγος και μάλιστα δύο φορές και έδερνε και την κατηγορούμενη γιατί τον απατούσε, πρόσθεσε ο ποινικολόγος.

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Αλέξη Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αύριο Παρασκευή (17.2.2023) στη συνέχεια της δίκης της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να δεχθεί πολλές ερωτήσεις και σε αυτή τη συνεδρίαση. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας τον χαρακτήρισε «αθεράπευτα ερωτευμένο με την κατηγορουμένη», με τον πατέρα των τριών κοριτσιών να δίνει απαντήσεις ακόμα και γιατί τη χαστούκισε.

Μία από τις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια θα αφορούσε στο χαστούκι που έδωσε στην κατηγορουμένη το 2021 και ενώ η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο σπίτι. Για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που χειροδίκησε εναντίον της.

  • Αλέξης Κούγιας: Ήσασταν αδιάφορος για εκείνη και θέλατε να φύγετε και όμως τη χαστουκίσατε.
  • Μάνος Δασκαλάκης: Ωρυόταν και ούρλιαζε και είχε το κινητό και τη χαστούκισα για να σταματήσει για να μην ακούει το παιδί. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε.
  • Αλέξης Κούγιας: Σε αυτή την υπόθεση άλλος είναι ο αθεράπευτα ερωτευμένος και δεν είναι η κατηγορουμένη.

Τα ερωτικά μηνύματα και τα μπλε εσώρουχα

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στη δίκη ότι τα ερωτικά μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ακόμα και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έδειχναν έναν άνθρωπο κάθε άλλο παρά αδιάφορο. Ο διάλογος που είχε ο ποινικολόγος με τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών:

  • Αλέξης Κούγιας: Είχατε ερωτικές επαφές με την κατηγορουμένη, ενώ είχατε φύγει από το σπίτι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας;
  • Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.
  • Αλέξης Κούγιας: Διαβάζω ένα μήνυμά σας προς την κατηγορουμένη: Φοράς αυτά τα μπλε εσώρουχα που μου αρέσουν; Και σας λέει η κατηγορουμένη “Κάμερες μου έχεις βάλει; Μπλε φοράω. Δε νομίζω και δεν υπάρχει λόγος”. Σας λέει ότι δε θέλει να πάτε σπίτι της και εσείς της γράφεται δε θα το μάθει κανείς.

«Ο συγκεκριμένος πολιορκούσε την κατηγορούμενη και η κατηγορούμενη, δήθεν άσπλαχνη και δήθεν λατρεύουσα αυτόν, τον απέπεμπε, λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σχετικά Άρθρα