Κολωνός: Η κατάθεση σοκ της 12χρονης για τον γιατρό – “Με βίασε πάνω από 2 φορές”

 Κολωνός: Η κατάθεση σοκ της 12χρονης για τον γιατρό – “Με βίασε πάνω από 2 φορές”

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδηγήθηκαν χθες οι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο νέος κύκλος συλλήψεων άνοιξε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, στις 3 Φεβρουαρίου η 12χρονη κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνώρισε ως βιαστές της τον 65χρονο δερματολόγο, τους δύο Έλληνες, 49 και 44 ετών, καθώς και τους δύο Πακιστανούς, ηλικίας 50 και 23 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες ατόμων που είχαν εντοπιστεί και ταυτοποηθεί από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους μέσω του Blindchat.

Η 12χρονη αναγνώρισε στα πρόσωπα των συλληφθέντων τους δράστες ενώ στην περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου-αφροδισιολόγου η ανήλικη έδειξε να γνωρίζει λεπτομέρειες για τη δράση του. Η 12χρονη ήξερε τα προσωπικά στοιχεία του συλληφθέντα γιατρού και τα έδωσε στους Αστυνομικούς.

dermatolofgos-485
Ο 65χρονος δερματολόγος

Παράλληλα, κατέθεσε πως συναντήθηκε μαζί του στο ιατρείο του 65χρονου, επί της οδού Βορείου Ηπείρου, περισσότερες από μία φορές στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

iatreio-kolonos-445
Το ιατρείο στο οποίο έκλεινε τα ραντεβού ο δερματολόγος με την 12χρονη για να την βιάζει

Εκεί, όπως περιέγραψε η 12χρονη, ο δερματολόγος τη βίασε περισσότερες από δύο φορές ενώ μετά από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ ως αμοιβή.

Από την πλευρά του, ο 65χρονος δερματολόγος ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς και ότι η 12χρονη τον επισκεπτόταν στο ιατρείο του συνοδευόμενη από τον αδελφό της.