Εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού: Ποιοι είναι οι 8 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

 Εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού: Ποιοι είναι οι 8 άνδρες που βίασαν τη 12χρονη – Έρχονται νέες συλλήψεις

Συνθήματα στο ιατρείο του δερματολόγου που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό αναμένεται να ανοίξει σύντομα.

Τουλάχιστον 6 ακόμα πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των Αρχών με την Αστυνομία να περιμένει το πότε θα εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους από τον εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καθώς το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διερευνά όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από την εφαρμογή που ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέλκυε παιδοβιαστές όλο και περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στο φως.

«Υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία στα χέρια της Δικαιοσύνης και για άλλα πρόσωπα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το παιδί αυτό έχει βιαστεί από πολλούς άνδρες έναντι πληρωμής και κάποια από τα ραντεβού κλείνονταν από ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά της, όπως έγινε στην περίπτωση του γιατρού. Άρα, δεν μιλάμε μόνο για ηλεκτρονικά ίχνη. Είναι πολύ βαθιά η έρευνα που γίνεται και ανά περιπτώσεις αρκετά δύσκολη», υπογραμμίζουν αστυνομικές πηγές.

Τα 8 πρόσωπα που την πλησίασαν από υπόδειξη του Ηλία Μίχου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η 12χρονη φέρεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς ακόμη 8 άνδρες, οι οποίοι έχουν ασελγήσει σε βάρος της. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 12χρονης, αυτοί οι 8 άνδρες δεν την πλησίασαν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών αλλά έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου.

Η 12χρονη, μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς αυτούς τους 8 άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα είναι:

  • ένας οδοντίατρος, παντρεμένος, με μία κόρη. Συναντήθηκε με τη 12χρονη πάνω από μία φορά
  • ο Χ. είναι παντρεμένος με μια κόρη 6 ετών
  • ένας άντρας ξένης καταγωγής, πατέρας ενός μικρού αγοριού, φέρεται να ζήτησε στον Μίχο να του γνωρίσει τη 12χρονη.
  • Ο Α. φέρεται να συναντήθηκε με τη 12χρονη στο υπόγειο του σπιτιού του
  • ο επονομαζόμενος «Γιώργος» φέρεται να είναι ο δεύτερος άντρας που συνάντησε μετά τον Ηλία Μίχο, σύμφωνα με τη 12χρονη
  • ένας άνδρας ξένης καταγωγής, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητών τηλεφώνων
  • ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων ξένης καταγωγής , τον οποίο είχε συναντήσει δύο φορές
  • ο Κ. που έχει μεταφορική εταιρία και μία αποθήκη, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρικό πατίνι

Η κατάθεση της 12χρονης για τον 65χρονο γιατρό

Η 12χρονη κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνώρισε ως βιαστές της τον 65χρονο δερματολόγο, τους δύο Έλληνες, 49 και 44 ετών, καθώς και τους δύο Πακιστανούς, ηλικίας 50 και 23 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κορίτσι φωτογραφίες ατόμων που είχαν εντοπιστεί και ταυτοποηθεί από τις συνομιλίες που είχε μαζί τους μέσω του Blindchat.

Η 12χρονη αναγνώρισε στα πρόσωπα των συλληφθέντων τους δράστες ενώ στην περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου-αφροδισιολόγου η ανήλικη έδειξε να γνωρίζει λεπτομέρειες για τη δράση του. Η 12χρονη ήξερε τα προσωπικά στοιχεία του συλληφθέντα γιατρού και τα έδωσε στους Αστυνομικούς.

dermatolofgos-485
Ο 65χρονος δερματολόγος

Παράλληλα, κατέθεσε πως συναντήθηκε μαζί του στο ιατρείο του 65χρονου, επί της οδού Βορείου Ηπείρου, περισσότερες από μία φορές στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

iatreio-kolonos-445
Το ιατρείο στο οποίο έκλεινε τα ραντεβού ο δερματολόγος με την 12χρονη για να την βιάζει

Εκεί, όπως περιέγραψε η 12χρονη, ο δερματολόγος τη βίασε περισσότερες από δύο φορές ενώ μετά από κάθε συνεύρεση της έδινε 50 ευρώ ως αμοιβή.

Από την πλευρά του, ο 65χρονος δερματολόγος ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς και ότι η 12χρονη τον επισκεπτόταν στο ιατρείο του συνοδευόμενη από τον αδελφό της.

Έγραψαν συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Άγνωστοι έγραψαν και συνθήματα με σπρέι έξω από το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου, μη μπορώντας να κρύψουν την οργή τους για όσα κατηγορείται ότι έκανε στη 12χρονη.

«Βιαστής», «οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα» είναι μερικά από τα συνθήματα που οι άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στους τοίχους του ιατρείου του 65χρονου συλληφθέντα δερματολόγου.

Σχετικά Άρθρα