Το τελευταίο αντίο στο Νεκτάριο Σαντορινιό – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας

 Το τελευταίο αντίο στο Νεκτάριο Σαντορινιό – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας

Συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα στη Ρόδο τον Νεκτάριο Σαντορινιό, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. 

Η τελετή πραγματοποιείται στο Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της πόλης. Ο Αλέξης Τσίπρας με μεγάλο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται από νωρίς εκεί.

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κος Πλακιωτάκης ο οποίος ήταν εκείνος που διαδέχθηκε στην θέση του Υπουργού τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972).

«Τα λόγια είναι φτωχά όταν πρόκειται να αποχαιρετήσεις έναν δικό σου άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς Ναυτιλίας. Πάνω από όλα όμως υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος. Η απώλεια για όλους μας είναι μεγάλη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα