Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και “σύμβολο του σεξ”, Ράκελ Γουέλς

 Πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και “σύμβολο του σεξ”, Ράκελ Γουέλς

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ράκελ Γουέλς πέθανε σε ηλικία 82 ετών μετά από σύντομη ασθένεια, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ. Η Ράκελ Γουέλς απέκτησε διεθνή φήμη από τους ρόλους της στις ταινίες «Fantastic Voyage» και «One Million Years B.C.» («Ο κατακλυσμός»), το 1966.

Σύμφωνα με μέλη της οικογένειας, η Ράκελ Γουέλς πέθανε σήμερα το πρωί, μετά από σύντομη ασθένεια.

Η Γουέλς δεν είχε πολλές ατάκες στο «One Million Years B.C.», αλλά η γκαρνταρόμπα της -ένα απλό μπικίνι από δέρμα ελαφιού- την «εκτόξευσε» σε σύμβολο του σεξ.

https://twitter.com/RexChapman/status/1625940096087363584

Ποια ήταν η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς – Μια από τις πιο σέξι γυναίκες του σινεμά

Από εκεί και πέρα, το προφίλ της Ράκελ Γουέλς εκτοξεύτηκε και ήταν μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες σταρ τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, παίρνοντας πολλά βραβεία.

Αρχίζοντας την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών, πρωταγωνίστησε σε μία σειρά περίπου 65 ταινιών και είναι κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για τη συμμετοχή της στο έργο «Ο Ντ’ Αρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες». Είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, το οποίο έγινε, επίσης, ηθοποιός.

Ανακηρύχθηκε μία από τις «100 πιο σέξι σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου» σε ένα τεύχος του περιοδικού Empire, το 1995, και κατατάχθηκε στην 3η θέση της λίστας του Playboy με τις «100 πιο σέξι σταρ του 20ού αιώνα».

Σχετικά Άρθρα