Εύα Καϊλή: Γιατί άλλαξε δικηγόρο – Ο πραγματικός λόγος

 Εύα Καϊλή: Γιατί άλλαξε δικηγόρο – Ο πραγματικός λόγος

Η απόφαση της Εύας Καϊλή να αλλάξει δικηγόρο για την υπεράσπισή της στην υπόθεση Qatargate προμηνύει ραγδαίες εξελίξεις.

Δεν έχει γίνει ως τώρα κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Εύας Καϊλή σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει τον δικηγόρο της, να αντικατασταθεί ο Αντρέ Ριζόπουλος με τον Σβεν Μαρί.

Ωστόσο, κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες, μερικές εκ των οποίων αναφέρουν ότι βασικός λόγος για την απόφαση αυτή ήταν η πρόταση του Αντρέ Ριζόπουλος στην Εύα Καϊλή να δηλώσει ένοχη και να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Γιατί άλλαξε δικηγόρο η Εύα Καϊλή

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ωστόσο, που επικαλείται το κανάλι Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρουν ότι δεν είναι αυτός ο λόγος για την αλλαγή του δικηγόρου.

Σύμφωνα με το κανάλι, η Εύα Καϊλή αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο επειδή, μετά τις καταθέσεις του Αντόνιο Παντσέρι, που οδήγησαν στη σύλληψη των Ταραμπέλα και Κοτσολίνο, πλέον στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, μαζί με την Εύα Καϊλή, τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι και τον Παντσέρι.

Αν αποδειχθεί η εμπλοκή των προσώπων αυτών στο κύκλωμα διαφθοράς, τότε η κατηγορία θα ενισχυθεί και θα αφορά πλέον στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, γεγονός που θα απαιτεί διαφορετικούς νομικούς χειρισμούς από τους δικηγόρους υπεράσπισης, καθώς θα χειροτερεύσει η θέση των κατηγορουμένων.

Σχετικά Άρθρα