Βγήκε η απόφαση: Θα γίνει κανονικά το Ατρόμητος-ΑΕΚ

 Βγήκε η απόφαση: Θα γίνει κανονικά το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στη σέντρα θα οδηγηθούν τελικά ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ για να παίξουν τον αγώνα που δεν διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου, επειδή τα δοκάρια ήταν πιο κοντά από όσο αναφέρεται στους κανονισμούς.

Η υπόθεση των… κοντών δοκαριών στο Περιστέρι, φέρνει τελικά δικαιωμένο τον Ατρόμητο, με το πειθαρχικό όργανο της Super League να αποφασίζει πως λόγω “έλλειψης υπαιτιότητας” των γηπεδούχων, θα επανοριστεί το παιχνίδι κι έτσι θα αγωνιστούν κανονικά οι δύο ομάδες.  

Σε ένα σκεπτικό 25 σελίδων, η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ξαναγίνει ο αγώνας, κάνοντας -εν μέρει- δεκτές και τις πρόσθετες παρεμβάσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στην εκδίκαση της περασμένης Πέμπτης. 

Όπως αναφέρει η απόφαση: 

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψεης υπαιτιότητας. 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β’ ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω πρόσθετες παρμεβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5/2/23 και ώρα 17:30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ. 

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. 

ΚΡΙΘΗΚΕ και αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 14/2/23. 

Σχετικά Άρθρα