Τσαπανίδου: “Ο Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα” – “Η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ”

 Τσαπανίδου: “Ο Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα” – “Η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Απαντώντας στις εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη από τη Δυτική Μακεδονία, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός αφού καταδίκασε την περιοχή την οποία επισκέπτεται «στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση», αποφάσισε, σήμερα «να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα».

«Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών» ο Κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει «ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος» τονίζει η Π. Τσαπανίδου σχολιάζοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»

Αναλυτικά η δήλωση Τσαπανίδου

«Από την Δυτική Μακεδονία, μια περιοχή που ο ίδιος έχει καταδικάσει στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση – επιλογή που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες στους λογαριασμούς του ρεύματος – ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, μόλις σήμερα παραμονές εκλογών, να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα.

Αφού εξαπάτησε πολλαπλά τους συνταξιούχους με την κατάργηση της 13ης σύνταξης και την περικοπή των αναδρομικών, τους δίνει τώρα ανεπαρκή επιδόματα προεκλογικού χαρακτήρα. Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος.

Μιλώντας τέλος ξανά για ενδεχόμενο “κυβέρνησης ηττημένων” δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»