Θέμα χρόνου η σφράγιση του γηροκομείου στον Κορυδαλλό – Ειδοποιούν τους συγγενείς να παραλάβουν τους ηλικιωμένους

 Θέμα χρόνου η σφράγιση του γηροκομείου στον Κορυδαλλό – Ειδοποιούν τους συγγενείς να παραλάβουν τους ηλικιωμένους

Θέμα χρόνου θεωρείται η σφράγιση του γηροκομείου στον Κορυδαλλό, όπου οι 41 ηλικιωμένοι τρόφιμοι ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αρχές ειδοποιούν από σήμερα τους συγγενείς των ηλικιωμένων να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους από το γηροκομείο, καθώς η δομή αναμένεται να σφραγιστεί τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο οι συγγενείς δεν μπορούν να παραλάβουν τους ηλικιωμένους, τότε θα μεταφερθούν σε άλλες ανάλογες δομές της Αττικής.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί σήμερα ή αύριο στο γηροκομείο προκειμένου να υποβάλει σε τεστ κορονοϊού όλους τους ηλικιωμένους. Ήδη, ορισμένοι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό και θα πρέπει πρώτα να αρνητικοποιηθούν προκειμένου να μπορούν να βγουν από την καραντίνα και να μεταφερθούν σε άλλες δομές.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις τρόφιμοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, με τους τρεις να έχουν εμφανίσει ψώρα. Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, σε έλεγχο που έκανε, εντόπισε τους ηλικιωμένους να διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες. Προκειμένου να εισέλθουν στο γηροκομείο οι ελεγκτές χρειάστηκε να σπάσουν τα λουκέτα, με τα οποία η είσοδος ήταν σφραγισμένη.

Σχετικά Άρθρα