Μητέρα κρατούσε αλυσοδεμένη την κόρη της 20 χρόνια (vid)

 Μητέρα κρατούσε αλυσοδεμένη την κόρη της 20 χρόνια (vid)

Tέλος πήρε η απίστευτη περιπέτεια μιας γυναίκας στη Βραζιλία, που την κρατούσε η μητέρα της αιχμάλωτη επί 20 χρόνια.

Η 39χρονη Ροζινάλβα ντα Σίλβα βρέθηκε με τα πόδια της αλυσοδεμένα σε ένα σκοτεινό υπνοδωμάτιο στο Espirito Santo της Βραζιλίας. Η μητέρα της, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν έκαναν έφοδο οι αστυνομικό στο σπίτι και τη συνέλαβαν, δήλωσε ο αρχηγός της Πολιτικής Αστυνομίας Κάρλος Μπράγκα. Υπό κράτηση τέθηκε και ένας άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Τηλεοπτικά δίκτυα στη Βραζιλία μετέδωσαν πλάνα από την επιχείρηση των αστυνομικών, που διακρίνονται να μπαίνουν σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, όπου το μόνο φως περνούσε από ένα γυάλινο παράθυρο και να εντοπίζουν σε ένα μεταλλικό κελί τη γυναίκα. Η Ντα Σίλβα μεταφέρθηκε στη συνέχεια έξω από τη φυλακή της κρατώντας την αλυσίδα που την εμπόδιζε να το σκάσει για δύο δεκαετίες.

Οι βραζιλιάνικες Αρχές είπαν ότι η 38χρονη ήταν αφυδατωμένη και πεινασμένη, όταν την ανακάλυψαν μέσα στο αυτοσχέδιο κελί. Διασώστες μετέφεραν τη γυναίκα εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό υποσιτισμό υπό την εποπτεία γιατρών. 

Η μητέρα της, φέρεται να την κρατούσε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι λόγω ψυχικής ασθένειας που αντιμετώπιζε η Ντα Σίλβα μετά την απώλεια δύο παιδιών της πριν από χρόνια. 

Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα αλυσόδεσε τον Ντα Σίλβα και την έκλεισε στο δωμάτιο γιατί ήταν «ο μόνος τρόπος» να χειριστεί την επιθετικότητά της. Οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το περιστατικό, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Βραζιλίας, για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα