Μαίρη Παναγάκου: “Τον έλεγαν αδελφή” – Νέο ξέσπασμα για την αυτοκτονία του γιου της

 Μαίρη Παναγάκου: “Τον έλεγαν αδελφή” – Νέο ξέσπασμα για την αυτοκτονία του γιου της

Η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, μία ημέρα μετά την αυτοκτονία του γιου της, που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Μάνης, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive”, μη μπορώντας να κρύψει την οργή της.

Ο 43χρονος Αντώνης Παναγάκος αυτοκτόνησε, βάζοντας το όπλο του στον κρόταφό του και πατώντας τη σκανδάλη…

Μιλώντας στο T-live, η Μαίρη Παναγάκου ξέσπασε: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Όπως υποστηρίζει η τηλεμαγείρισσα στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ο γιος της υφίστατο μπούλινγκ τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, αδερφή, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”».

Σύμφωνα με τη Μαίρη Παναγάκου, μία δικαστική απόφαση που βγήκε την περασμένη Πέμπτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Έχω ένα τεράστιο “γιατί” απέναντι σε εκείνους που έκαναν μπούλινγκ στον γιο μου. Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες! Όταν κάποιος δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Πρόπερσι, διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε ένα εκατομμύριο ευρώ σε μία εκκλησία».

Σχετικά Άρθρα