Κύπρος: Συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων είχε ο Χριστοδουλίδης

 Κύπρος: Συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων είχε ο Χριστοδουλίδης

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗ.ΠΑ Μάριο Καρογιάν, τον πρόεδρο της ΕΔ.ΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, καθώς και με τον πρόεδρο του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών Νικόλα Προδρόμου, τα κόμματα που στήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του.

Κατά τις συναντήσεις, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων για το πώς προσεγγίζει το θέμα της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσα στο πλαίσιο της συγκρότησης κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής και την προτίμησή του στη συμμετοχή τεχνοκρατών με πολιτική προσέγγιση, οι οποίοι υιοθετούν και θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης του.

Οι συναντήσεις του νέου Προέδρου θα συνεχιστούν την Τετάρτη. Στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και στις 12:15 με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτικό Γραφείο του νεοεκλεγέντα.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, θα έχει επίσης συνάντηση στις 9:30 το πρωί με την ηγεσία της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Κύπρου στα γραφεία της ΣΕΚ.

Σχετικά Άρθρα