Καιρός:Έρχονται αλκυονίδες ημέρες με 20άρια

 Καιρός:Έρχονται αλκυονίδες ημέρες με 20άρια

Με καλό καιρό αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να τραβάει την ανηφόρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα social media, τονίζει πως τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα διατηρηθεί. Ο μετεωρολόγος σημειώνει πως την Τσικνοπέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με μέγιστες θερμοκρασίες τους 14-15 βαθμούς, ωστόσο από την Παρασκευή ο υδράργυρος θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Έρχονται αλκυονίδες ημέρες με 20άρια!

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να τραβάει την ανηφόρα, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα διατηρηθεί.

Φέτος θα τσικνίσουμε με γενικά αίθριο καιρό, βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μέγιστες θερμοκρασίες τους 14 με 15 βαθμούς.

Από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο τα θερμόμετρα θα πάρουν την ανηφόρα και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν στα ηπειρωτικά τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, η ηλιοφάνεια και οι καλοτάξιδες θάλασσες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, ωστόσο στη συνέχεια θα κρυώσουμε για λίγο!».