JOKER: Καταγγελίες για τα γυρίσματα – “Δεν μας άφηναν να πιούμε νερό”

 JOKER: Καταγγελίες για τα γυρίσματα – “Δεν μας άφηναν να πιούμε νερό”

Τα γυρίσματα της επερχόμενης συνέχειας της ταινίας «Joker» με τίτλο «Joker: Folie à Deux», έχουν δημιουργήσει εντάσεις και δυσαρέσκεια μεταξύ των κομπάρσων που συμμετέχουν.

Άτομα που συμμετέχουν στα γυρίσματα στα στούντιο της Warner Bros δήλωσαν στο TMZ ότι εργάζονται για πάνω από δύο ώρες ασταμάτητα χωρίς να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα ή να πιουν νερό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ορισμένοι ηθοποιοί έχουν εκφράσει μάλιστα τον φόβο της τιμωρίας αν ζητήσουν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα, αναφέροντας περιπτώσεις όπου άλλοι κομπάρσοι εισέπραξαν υβριστικά σχόλια όταν το ζήτησαν.

Το θέμα κατέληξε σε καταγγελίες στο Screen Actors Guild (SAG), το οποίο διερεύνησε και μίλησε στην παραγωγή για παραβίαση του χρόνου διαλείμματος. Παρόλο που η παραγωγή ήταν συνεργάσιμη με τη SAG, ορισμένοι κομπάρσοι διστάζουν να ταράξουν περαιτέρω τα νερά, καθώς διακυβεύονται πολλά χρήματα και δουλειά, σε μια περίοδο χαμηλής κίνησης στο Χόλιγουντ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που δημιουργούνται προβλήματα με τις τουαλέτες στα γυρίσματα του «Joker». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την πρώτη ταινία το 2018, οι κομπάρσοι κλείστηκαν σε ένα βαγόνι του μετρό στο Μπρούκλιν για περισσότερες από τρεις ώρες, με αποτέλεσμα κάποιοι να ουρήσουν στις ράγες.

Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει το 2024 με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φοίνιξ και τη Lady Gaga. Η Warner Bros δεν έχει ακόμη σχολιάσει επίσημα το ανωτέρω θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Wrap», το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.
Joker2_Exof

Η δεύτερη ταινία για τον Joker με τίτλο «Joker: Folie à Deux», το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» θα είναι κατά βάση ένα μιούζικαλ σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux έχει να κάνει σε μια ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

Σχετικά Άρθρα