Ένταση και διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

 Ένταση και διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Λόγω έντασης διακόπηκε και πολλοστή φορά η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια, συνήγορο της οικογένειας του Άλκη και στον συνήγορο του 12ου κατηγορουμένου.

Οι δυο δικηγόροι αντάλλαξαν λόγια βαριά.

«Έχουμε φτάσει στα όρια μας από τη συμπεριφορά του κ. Ταουξή και του κ. Χατζηνικολάου.

Είμαι 48χρονια σε αυτή τη δουλειά. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τη σημαντικότητα της δίκης» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη διακοπή.

Να τηρηθεί η δικονομική τάξη ζήτησε ο κ. Χατζηνικολάου από πλευράς του. Συγγνώμη ζήτησε από το δικαστήριο ο κ. Ταουξής και τόνισε πως δέχτηκε προκλήσεις από τον κ. Κουγια. «Έχει εμμονική άποψη περί αυτουργίας του 12ου» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως η σημερινή διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση του αστυνομικού του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής.

Αναφέρεται πως από την αίθουσα απουσιάζει ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός ο οποίος αν και προσήλθε στο δικαστήριο δεν παρακολουθεί τη διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ξέσπασε κατά τη χθεσινή διαδικασία φωνάζοντας «Μη με χτυπάτε άλλο μη με χτυπάτε άλλο».

Ο πατέρας αποχώρησε εμφανώς φορτισμένος ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που χειροκρότησαν την κίνησή του. Μετά από λίγο αποχώρησε και η μητέρα του Άλκη, Μελίνα. Εκείνη την ώρα ο συνήγορος του δεύτερου κατηγορούμενου έκανε εικασίες περί οπαδικου επεισοδίου εκατέρωθεν.

Πηγή: theopinion.gr

Σχετικά Άρθρα