Έφεση της ΑΕΚ κατά της απόφασης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο – Απάντηση Παναθηναϊκού

 Έφεση της ΑΕΚ κατά της απόφασης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο – Απάντηση Παναθηναϊκού

Έφεση θα καταθέσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της αθλητικής δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει υπαιτιότητα του Ατρομήτου για την μη διεξαγωγή του αγώνα της 5/2. Οι «κιτρινόμαυροι» στην ανακοίνωσή τους με τίτλο «Φτάνει πια με τις παρεμβάσεις» κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο που επηρέασε την απόφαση, ενώ καταφέρονται εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα. 
Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Εμείς διάφανα και νόμιμα, οι άλλοι στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της απαντάει στην ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει πως όλες οι παρεμβάσεις του τριφυλλιού είναι διαφανείς και νόμιμες σε αντίθεση με άλλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού υπήρξαν πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι προβαίνουν σε μοχλεύσεις στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ιστορία και η δράση καθενός μας είναι γνωστή σε όλους».