Μικρούτσικος: “Η Ευγενία Μανωλίδου ανέλαβε εκπομπή εξαιτίας του συζύγου της”

 Μικρούτσικος: “Η Ευγενία Μανωλίδου ανέλαβε εκπομπή εξαιτίας του συζύγου της”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας σχολίασε την είσοδο της Ευγενίας Μανωλίδου στην τηλεόραση το 2008 μέσα από το reality «Η Στιγμή της Αλήθειας». Ο παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις της ίδιας στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε την άποψή του για την τηλεοπτική της παρουσία.

«Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και ‘η γυναίκα του Άδωνι’ φάε ξύλο να ‘χεις», πρόσθεσε.

«Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις», σχολίασε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά Άρθρα