Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ πήγε σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έσυρε και τον χορό! (εικόνες)

 Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ πήγε σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έσυρε και τον χορό! (εικόνες)

Mε τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Χρήστο Σπίρτζη να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε χθες η κοπής πίτας των Οργανώσεων Μελών Οινιαδών και Αιτωλικού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας βουλευτές, αλλά και υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και μέλη-φίλοι του κόμματος.

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το «παρών» έδωσε και ένας υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Μάλιστα δεν παρευρέθηκε απλά, αλλά έσυρε και τον χορό, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής, αλλά ούτε η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την παρουσία του κ. Κυριακόπουλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεξιά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ χορεύει σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα