Τσαπανίδου: “Ο Οικονόμου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη”

 Τσαπανίδου: “Ο Οικονόμου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη”

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Μπροστά σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών, ο κ. Οικονόμου προσπαθεί να κάνει το άσπρο και μαύρο» τόνισε αρχικά η κ. Τσαπανίδου και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

– Την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

– Την επιλογή του νόμου του 2003 που δίνει αφορολόγητο στα funds και καμία υποχρέωση προηγούμενης πρότασης ρύθμισης στον δανειολήπτη».

«Τα πολλά λόγια περιττεύουν κύριε Οικονόμου» υπογράμμισε περαιτέρω η εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου και σημείωσε: «Φέρτε αύριο κιόλας ΠΝΠ που θα αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές.

Όσο για τους ανθρώπους του πολιτισμού, δεν φτάνει που επιμένετε στην υποβάθμιση των σπουδών τους, αλλά συνεχίζετε να τους προσβάλετε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «δεν γνωρίζουν» για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ και δύο μήνες κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις».

«Η κυβέρνησή σας έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, γι’ αυτό και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν», κατέληξε.