Κύπρος/Μαυρογιάννης: “Παραμένω ενεργός πολίτης”

 Κύπρος/Μαυρογιάννης: “Παραμένω ενεργός πολίτης”

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές και έδωσε το στίγμα για την επόμενη ημέρα.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με δήλωση του, όταν οριστικοποιήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε πως απόψε τελειώνει ένα μακρύ αλλά ωραίο ταξίδι, «ένα ταξίδι που είχα τη χαρά να γνωρίσω χιλιάδες ανθρώπους, να αντλήσω από τη σοφία τους και να μοιραστώ όνειρα και αγωνίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους, τους συνεργάτες, το μεγάλο κόμμα της Αριστεράς. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη τους με τιμά και με κάνει περήφανο. Λυπούμαι που δεν μπορέσαμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες.

Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ευχαριστώ όλες και όλους», ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη πως ο ίδιος τηλεφώνησε στον Νίκο Χριστοδουλίδη για να τον συγχαρεί. «Από τώρα και στο εξής θα είμαι ένας ενεργός πολίτης», σημείωσε, «όπως θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι εδώ».

«Αυτό που έγινε είναι ότι με εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο ποσοστό του κυπριακού λαού, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα επίπεδο, που έχουν αποφασίσει με βάση τη σοφία τους, την καρδιά τους και εναπόκειται σε αυτούς να είναι ενεργή πολίτες για το μέλλον του τόπου. Στον νέο πρόεδρο θα του έλεγα να προσέχει την επανένωση του τόπου μας, η χρηστή διοίκηση, οι κανόνες και η δημοκρατία μας. Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, οι άνθρωποι μας αξίζουν πολύ περισσότερα» κατέληξε.