Καραμανλής: “Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσβολή για τη ΝΔ και το δημοκρατικό πολίτευμα”

 Καραμανλής: “Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσβολή για τη ΝΔ και το δημοκρατικό πολίτευμα”

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ανέφερε το Σάββατο (11/02) πως «η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσβολή, όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά και για το δημοκρατικό πολίτευμα» ενόψει των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά δήλωσε: «Η συριζαίική εκστρατεία διάσωσης των θεσμών δεν πείθει κανέναν, η Ν.Δ. είναι το κόμμα που έφερε τη Δημοκρατία στη χώρα, η παράταξη που έλυσε το πολιτειακό ζήτημα και άνοιξε το δρόμο για να μπει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. […] Η Γ’ Ελληνική Δημοκρατία είναι η μακροβιότερη περίοδος δημοκρατίας στη χώρα. Ο πολιτικός λόγος δεν πρέπει να βγαίνει εκτός ορίων, γιατί έτσι ανεβαίνουν τα άκρα. Να αφήσουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσουν τον δρόμο του λαϊκισμού και τοξικότητας, γιατί και ο λαός τού έχει γυρίσει την πλάτη».

Ακόμα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σημείωσε: «Αυτό που λέει η Ν.Δ. και αυτό που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι “αφήστε με να κυβερνήσω και θα μοιράζω με προσοχή τα επιδόματα ως σοβαρό κοινωνικό κράτος, θα φέρω επενδύσεις, θα συνεχίσω τα μεγάλα έργα, θα συνεχίσω να ψηφιοποιώ το κράτος”. Πλέον, έχουμε μία επιλογή και ένα δίλημμα: Θα πάμε μπροστά ή θα πάμε πίσω; Μητσοτάκης ή Τσίπρας; Ν.Δ. η ΣΥΡΙΖΑ;».

Για τις εκλογές, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής είπε ότι «κανένας στη Ν.Δ. δεν έχει κρύψει ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία, συμπληρώνοντας: «Οι εναλλακτικές πλην Ν.Δ. είναι πολύ περιορισμένες. Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι απούσα εδώ και τέσσερα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει και ο κόσμος θέλει καθαρές θέσεις».

Σχετικά Άρθρα