Το μεγαλύτερο μουσικό deal ever: 800-900 εκατ. δολάρια για τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον

 Το μεγαλύτερο μουσικό deal ever: 800-900 εκατ. δολάρια για τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον

Michael Jackson waves to photographers during a 1996 press conference in Paris. The first posthumous album by the King of Pop, who died in 2009, has been trailed by controversy since its 2010 release

Ένα τεράστιο deal βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις και αυτό αφορά τον κατάλογο με τα τραγούδια και τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον. Για την ακρίβεια, οι κληρονόμοι του βρίσκονται στη διαδικασία της πώλησης του μισού μουσικού καταλόγου του σταρ για το αστρονομικό ποσό των 800-900 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Variety. 

Όταν η διαπραγμάτευση ολοκληρωθεί, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της πώλησης μουσικών καταλόγων, που ανθίζει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στη μουσική βιομηχανία. 

Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες της συμφωνίας, πάντως και πάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η Sony μαζί με έναν ακόμα οικονομικό συνέταιρο πρόκειται να αγοράσουν τα δικαιώματα publishing, εσόδων των ηχογραφήσεων, του μιούζικαλ «MJ: The Musical» στο Μπρόντγουεϊ, του επερχόμενου biopic «Michael» αλλά και άλλων πιθανών μελλοντικών πρότζεκτ, σε ποσοστό 50%.

Σχετικά Άρθρα