Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού – Η κόρη τους υποστηρίζει ότι αυτοκτόνησαν

 Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού – Η κόρη τους υποστηρίζει ότι αυτοκτόνησαν

Αγνοούμενοι είναι, από τις 23 Ιανουαρίου, ο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η σύζυγός του, Λουκρητία Ρόμπινσον. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε, εθεάθη τελευταία φορά στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους ήταν η γυναίκα που τους φρόντιζε. Η ίδια τους μίλησε τηλεφωνικά, ωστόσο, είχε μέρες να λάβει νέα τους μετά το τηλεφώνημα, και αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι τους στη Ντάπια Μεθώνης. Στο σπίτι δεν βρήκε κανέναν, ενώ έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Η γυναίκα ανησύχησε κι επικοινώνησε με την κόρη του ζευγαριού, η οποία ζει στην Αμερική.

Με τη σειρά της, η Τζουλιάννα Ρόμπινσον επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη των Ντέιβιντ και Λουκρητίας. Για την αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του ζευγαριού είναι ανοιχτά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

«Θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση» – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της κόρης τους

Η κόρη του ζευγαριού έκανε μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, την Κυριακή (05/02) στην οποία και σημείωνε ότι, οι γονείς της αυτοκτόνησαν.

«Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

TLDR: η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω», έγραψε.

Σχετικά Άρθρα